Akio Miyajima'dan Teski'ye Teşekkür

Kısa bir süre önce Tekirdağ'a gelerek TESKİ'nin altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima, gösterilen ilgiden dolayı telefonla arayarak, Genel Müdür Dr. Å

GÜNDEM 28.11.2017 17:24:00 0
Akio Miyajima

Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima kısa bir süre önce TESKİ Genel Müdürlüğünün altyapı yatırımlarının toplu açılış ve temel atma töreni dolayısıyla Tekirdağ’a gelmişti. Japonya Büyükelçisi Miyajima, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı telefonla arayarak, Tekirdağ’da kaldığı süre içerisinde TESKİ’nin ev sahipliğinden oldukça memnun kaldığı, iyi bir şekilde misafir edildiği, yapılan toplu açılış ve temel atma töreninin oldukça iyi organize edildiğini ifade etti. Miyajimo, Tekirdağ’da inşaatı tamamlanan altyapı yatırımlarının zamanında bitirilmesinden dolayı da Başa’ya teşekkür etti.

 

‘’BÜYÜK MUTLULUK DUYDUK’’

 

TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, “dünyanın en önemli ekonomisine sahip bir ülkenin büyükelçisini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Sayın Büyükelçinin ziyaretinde Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (Jica) Başkanı da yer almıştı. Kendileriyle bundan sonra yapacağımız altyapı yatırımları hakkında da görüştük ve bizlere yeni yatırımlarda destek olacakları mesajını aldık” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ