Yurdakul'dan STK'lara Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Yurdakul ziyaretlerinde yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı

GÜNDEM 28.11.2017 13:27:00 0
Yurdakul

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkan Vekili Üzeyir Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Afşin Turan ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gerçekleştirdiği ziyaretlerde Ziraat Odası, Süt Üreticiler Birliği, Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanları ve yöneticilerini ziyaret ederek kuruluşlarının çalışmaları hakkında bilgiler alarak, Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziraat Odası, Süt Üreticiler Birliği, Madeni Eşya ve Sanatkârlar Odası, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciler Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanları ve yöneticileri gerçekleştirdiği ziyaretler için Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Haber / Ruşa ELMA