Velimeşe'de Keyifler Yerinde

Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor takımı Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu'nda ağırladığı Van Büyükşehir Belediyespor takımını 2-1 mağlup ederek, kendi evinde ilk g

SPOR 27.11.2017 14:16:00 0
Velimeşe

Temsilcimiz aldığı bu sonuçla birlikte puanını 17’ye yükseltirken lider Turgutluspor ile arasında 10 puan fark bulunuyor.

 

İLK YARIYI MAĞLUP KAPATTIK

Karşılaşmaya Ergene Velimeşespor: Enes, Semih, Selçuk, İbrahim, İsa, Metehan, Serhat, İlhan, Bahtiyar, Selim, Halil İbrahim on biri ile başladı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk dakikalarında gole yaklaştı. 3'üncü dakikada Metehan'ın şutu kaleci Onur'da kaldı. Karşılaşmada organize ataklarla rakip kaleye yüklenen Velimeşespor karşısında Van Büyükşehir Belediyesi kontra ataklarla gol aradı. 14'üncü dakikada pozisyon yakalayan Van Büyükşehir’de Emrah'ın şutu üsten az farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra üstünlüğü eline alan Van Büyükşehir Belediyesi golü de buldu. 22'nci dakikada Taha'nın pasında cezaalanı içinde topla buluşan Mutlu, sert vuruşuyla ağları sarstı: 0-1. Karşılaşmanın ilk yarısında başka atak olmayınca ilk yarı Van Büyükşehir Belediyesi’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI VELİMEŞE ETKİLİ OLDU

İkinci yarıya etkin başlayan temsilcimiz aradığı golü 52. Dakikada buldu.  Ayhan'ın ceza sahası üzerinden sert şutu kalecinin yanından ağlarla buluştu: 1-1. Karşılaşmada beraberliği yakalayan temsilcimiz bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştırdı. İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile Van kalesinde etkili olan temsilcimiz art arda yakaladığı ataklarda golü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru organize gelen temsilcimiz İlhan’ın golü ile 2-1 üstünlüğü ele geçirdi. 82'nci dakikada Selim'in pasından gelen topu İlhan filelere gönderdi: 2-1. İlerleyen dakikalarda kontrollü bir oyun sergileyen temsilcimiz Van ataklarında gole izin vermedi ve karşılaşmadan da 1-0 üstünlükle ayrılan taraf oldu. Temsilcimiz bu sonuçla birlikte puanını 17’ye yükseltti. Lider Turgutluspor ile arasında 10 puan fark bulunan temsilcimiz ilk yarı tamamlana kadar puan farkını tek hanelere indirmek istiyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ