Kurtuluş Günü'ne Özel Tarife: 63-54

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol takımı ligin 9. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Elazığ İl Özel İdare takÄ

SPOR 26.11.2017 18:09:00 0
Kurtuluş Günü

Ligde 9 haftanın geride kalmasının ardından kendi evinde aldığı galibiyetle moral depolayan Edirneli periler, puanını 15’e yükselterek, ligde 9. Haftayı 6. Sırada tamamladı.

 

 

MOLLY SCHLEMER MAÇIN EN SKORER İSMİ OLDU

Edirne Belediyesi Edirnespor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 9. Hafta karşılaşmasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda Elazığ İl Özel İdare takımını ağırladı. Karşılaşmadan 63-54’lük skorla galip ayrılan Edirne temsilcisinde karşılaşmanın en skorer ismi 16 sayı ile Molly Schlemer oldu. Aldığı bu galibiyetin ardından ligde 6. Sıraya kadar yükselen Edirneli Periler, lider Kırçiçeği Bodrumspor karşısında takibini sürdürdü. Karşılaşma boyunca taraftar desteğini de arkasına alan Edirne Belediyesi Edirnespor, maç sonunda galibiyeti taraftarlarına hediye ettiklerini belirterek teşekkür ettiler. Maç sonunda yönetim kurulu üyeleri ile de galibiyet selfie’si yapmayı ihmal etmeyen periler, dolu dizgin ilerlemeye devam ediyor.

 

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ