Turnuvanın Şampiyonu Muratlı Şubesi Oldu

TESKİ kurumiçi personeller arasında birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvası'nda şampiyon TESKİ Muratlı Şubesi oldu.

SPOR 26.11.2017 18:06:00 0
Turnuvanın Şampiyonu Muratlı Şubesi Oldu

MALKARA VE MURATLI FİNALE KALDI

 

 

16 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvası, grup maçlarının oynanması ile başladı. Gruplardan çıkan takımların kendi arasında yaptığı maçlardan sonra çeyrek final ve yarı finale kalan takımlar belli oldu. Çeyrek final ve yarı final maçlarının ardından TESKİ Muratlı ve TESKİ Malkara takımlarını karşı karşıya getiren final maçı önceki gün tamamlandı. Final maçını izlemeye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz ve İ.Feyzi Ünal, TESKİ emekçileri ve aileleri geldi.

 

 

KIYASIYA MÜCADELE YAŞADILAR

Tamamen dostça ve kardeşçe oynana final müsabakasında Fair Play rüzgarı esti. İki takımında kıyasıya mücadele verdiği karşılaşmanın normal süresi 2-2 berabere tamamlandı. Statü gereği penaltı atışlarına geçilen maçta kazanan taraf Muratlı Şubesi oldu. 3 farkla galip gelen Muratlı TESKİ karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Muratlı Şubesi oyuncuları ve taraftarları galibiyetlerini coşku içinde kutladılar.

 

 

KUPAYI BELEDİYE BAŞKANI TEPE VERDİ

Turnuvanın birinci, ikinci ve üçüncü takımına kupaları takdim edildi. Şampiyon olan Muratlı Şubesi takımına kupalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak verdi. İkinci olan Malkara Şubesi takımına kupalarını Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe verdi. Üçüncü olan Marmaraereğlisi Şubesi takımına kupalarını TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa verdi.

 

 

ALBAYRAK, TEBRİK ETTİ

Kutlamalar sırasında konuşan Başkan Albayrak; “TESKİ Muratlı Şubesinin başarısını kutluyorum. Ayrıca TESKİ’yi kardeşlik içinde bir bütün haline getiren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı da tebrik ediyorum. TESKİ Malkara Şubesi ve diğer takımlarımızı da gösterdiği başarıdan dolayı kutluyorum. Bu güzellikler hep olsun. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Haber: Gülay YİĞİT SEZEN