T.C Tekirdağ Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü

TAŞINMAZ KİRALAMA İLANI

RESMİ İLAN 21.11.2017 18:45:00 0
T.C Tekirdağ Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü


 Kapaklı İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Kantin ve Kafeteryaların  Kiralama  İşi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 maddeleri gereğince açık teklif  usulü ile ihale yapılarak, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Yönetmeliği çerçevesinde üçüncü şahıslara kiralamak suretiyle işletilecektir.
 
1-İhale konusu iş                :
   Kapaklı İlçe Hastanesi Kantin ve Kafeterya Kiralama  İşi
   
2-İşin süresi                         : 36 (Otuzaltı) ay
3-İhalenin Yapılacağı Yer :
   Kapaklı İlçe Hastanesi  Satın alma Birimi  / ihale salonu
   İsmetpaşa Mahallesi  53.sok. no:7  Kapaklı – Tekirdağ
  
4-Kira Tespiti Komisyonca belirlenen tahmini bedeller:
Kapaklı İlçe Hastanesi  Kantin ve Kafeterya Kiralama  İşi 12 aylık  
   tahmini kira bedeli 65.653,32 TL (altmış beş bin altı yüz elli üç lira otuz iki kr.)
5- İhalenin Yapılacağı Tarih/Saat:
  05/12/2017  Salı günü saat 14:00’ de Kapaklı İlçe Hastanesi  Kantin ve   Kafeterya Kiralama  İşi ihalesi yapılacaktır.
 
6- Kantin Alanı:
  Kapaklı İlçe Hastanesi Kantin ve Kafeterya   42 m2. dir.
7-İlanda belirtilen iş için İdareden doküman almak zorunludur.(Dekontta   hangi iş için olduğu yazılacaktır.)
8-İlanda belirtilen iş için, istekliler katılmak istedikleri işe ait tahmini 36 Aylık Kira Bedelinin %10’u  oranında bedeli  19.696,00 TL. ( on dokuz bin altı yüz doksan altı lira.) geçici verilecektir.
9-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a)İstekliler  Geçici teminatı 36 Aylık Kira Bedelinin %10’u oranında  olan tutarı  Tekirdağ İli Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimi Halk Bankası Tekirdağ Şubesi TR 64 0001 2009 3040 0005 0000 16   nolu hesaba yatırılabilmektedir.
-Geçici teminat (tedavüldeki Türk parası, mevduat ve katılım bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve hazine müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri)
10-  İhaleye katılacaklardan sunulması istenen evraklar şunlardır:

  1. İkamet ilmühaberi (altı aydan eski olamaz) ve tebligat için Türkiye’den adres beyanı
  2. Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) veya onaylı nüfus kayıt örneği
  3. Tüzel kişilik adına ihaleye iştirak edeceklerin (b) bendindeki belgelere ilave olarak tüzel kişiliğin vergi kimlik numarasını, tüzel kişiliğin idare merkezinin yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi odasından veya benzeri meslek kuruluşundan son altı ay içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişiliği temsile tam yetkileri olduğunu gösterir noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli örneği.
  4. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri.
  5. İstekliler adına ihaleye vekaleten iştirak ediyorsa istekli adına teklifte bulunacak kişilerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri ve (b) bendindeki belgeler.
  6. İsteklinin iş ortağı olması halinde, noter tasdikli iş ortaklığı beyannamesi, ayrıca geçici teminat hariç istenilen belgelerin her bir ortakça ayrı ayrı verilmesi zorunludur.
  7. Geçici teminatı yatırdığına dair banka dekontu ya da geçici teminatı gösteren belge.
  8. Şartname alındığını gösterir banka dekontu.
  9. Cumhuriyet savcılığından alınmış sabıka kaydı (ihale ilan tarihinden itibaren altı aydan eski olamaz.), ihaleye girecek tüzel kişiliğin her birinin ayrı ayrı, gerçek kişi iş ortaklığı durumunda da her bir kişinin ayrı ayrı sabıka kaydı belgesi ibrazı zorunludur.
  10. İhaleye katılacak istekli, Kantin işletmeciliği ustalık belgesi, kalfalık , kantin işletmeciliği kurs bitirme belgesi, gıda, bakliyat, büfe v.b. işletmeciliği kurs bitirme belgesi yada aşçılık belgesi,ihale konusu iş ile ilgili alınmış vb. sertifikalar veya işyeri açma belgelerinden en az birini teklif dosyasında sunacaktır. (İhaleye katılan istekli tüzel kişilik ise, bu maddede istenen belge tüzel kişilikte bordrolu olarak çalışan kişiye ait olacaktır.)

 
11- İhale ile ilgili dosyalar ve şartnameleri mesai saatleri dahilinde Tekirdağ İli İli Sağlık Müdürlüğü Satın alma Komisyon Başkanlığında bedelsiz görülebilir ve Tekirdağ İli Sağlık Müdürlüğü Muhasebe Birimi Halk Bankası Tekirdağ Şubesi TR 64 0001 2009 3040 0005 0000 16   nolu hesaba yatırılabilmektedir.
nolu hesaba 50 (elli)TL yatırarak veya Kapaklı İlçe Hastanesi veznesine nakit yatırarak temin edilebilir.
12-Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı devlet ihale kanunun 37inci maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce ihale komisyon başkanlığına ulaşması şarttır.
13-Postada meydana gelecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon sorumluluk kabul etmez
14-Her türlü vergi, resim, harç ve benzeri alıcısına aittir.
15-İlgili resmi kurumdan SGK borcu yoktur yazısı (sözleşme tarihi itibarı ile bir önceki SGK ödeme son takvimine göre)
16-İlgili resmi kurumdan vergi borcu yoktur yazısını gösterir  belge ( sözleşme tarihi itibarı ile)
17-Komisyon gerekçesini belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
18-İhaleye iştirak edenler, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 maddeleri açık teklif usulü ve Sözleşmedeki genel hükümleri ve kantin kiralama işine ait şartnamedeki genel ve özel şartların tüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar.