"Alternatif Sahne"

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin Değirmenaltı Mahallesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde hayata geçirdiği "Alternatif Sahne" birçok ulusal sanatçının yanı sıra Tekirdağlı grupl

GÜNDEM 20.11.2017 18:13:00 0

 

Tekirdağ’da var olan sahne ihtiyacını karşılamak üzere tasarlan Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nin son konuğu Tekirdağ’da 4 yıldır birlikte müzik yapan Can ve Denizhan olurken düzenlenen akustik rock gecesi dinleyicilerin beğenisini kazandı.

 

“BAŞARILI İŞLERE İMZA ATMA PLANIMIZ VAR”

 

Konser sonrası açıklamalarda bulunan Can ve Denizhan Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenci oldukları dönemde birlikte müzik yapmaya başladıklarını belirtirken; “4 yıl önce beraber müzik yapmaya başladık. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenciydik. Tekirdağ’da 4 yıldır birlikte sahne alıyoruz. Kendi bestelerimiz var. Albüm çalışmalarımız oldu. Ulusal kanallarda klibimiz yayınlandı. Şu an bu şeklide farklı çalışmalar yapıyoruz. Ancak “Büyük İhtimal” adlı grubumuza dönüp başarılı işlere imza atma planımız var. Ocak ayında kendi bestelerimizden olan kayıtlarımızı bitirip yolumuza bakacağız.” diye konuştular.

 

“BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK ÖNEMLİ”

 

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ile tanışma anılarından da bahseden ikili; “Daha önce Burhan Şeşen konserini izlemiştik burada. Çok etkilendik. Gerek ses düzeneği gerekse akustik müzik yapmak için çok elverişliydi. Burada sahne almak bu yüzden bizim açımızdan çok önemli. Hayran kitlemiz ve bizleri destekleyenler ile buluşacak sahne bulmak çok zorken bu ihtiyacı karşılayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve başkanımız Ekrem Eşkinat’a bizlere bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar. Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi her hafta konserler, tiyatro gösterileri, oyunlar, müzik ve şiir dinletileri, toplantılar, gösteriler, paneller ve daha birçok şekilde ücretsiz olarak hizmet veriyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ