Velimeşespor'un Yüzü Muğla'da Güldü

Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta mücadelesini sürdüren Ergene Velimeşespor, ligde 13. Hafta karşılaşmasında Muğlaspor'a konuk oldu.

SPOR 20.11.2017 16:47:00 0
Velimeşespor

Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Ergene Velimeşespor 5 maç aradan sonra ilk kez galibiyet aldı. Ligde en son 7. Hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzonspor’u yenme başarısı gösteren Velimeşespor ikinci galibiyetini de deplasmanda Muğlaspor’u yenerek elde etti.

Karşılaşmaya; 24 Erhan Kırcı, 3 Semih Kahraman, 4 Selçuk Baştürk, 7 Fatih Dilek, 8 İsa Taştemir, 16 İlker Ataseven, 23, İlhan Aslanoğlu, 41 Bahtiyar Yıldırım, 61 Selim Şahinbaş, 77 Baran Işık, 80 Gökdeniz Varol onbiri ile başlayan Ergene Velimeşespor maça hızlı başlayan taraf oldu. 4-2-3-1 dizilişi ile sahaya çıkan Velimeşespor ileride Gökdeniz ile gol arayışına girdi. İlk 15 dakikada rakibi yoğun baskısı altına alan temsilcimiz aradığı golü de 20. Dakikada İlhan Aslanoğlu’nun ayağından buldu. Rakip kaleye organize ataklarla yüklenen Velimeşespor, İlker Ataseven’in ceza sahasına gönderdiği topta, düzgün bir vuruş gerçekleştiren İlhan Aslanoğlu’nun golü ile karşılaşmada 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun sürdüren temsilcimiz maçın ilk yarısında sürprize izin vermedi ve ilk devreyi 1-0 önde kapatmasını bildi.

 

 

İKİNCİ YARI KONTROLLÜ OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ

 

Karşılaşmanın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da baskılı bir şekilde başlayan Ergene Velimeşespor, geliştirdiği organize ataklarla Muğlaspor kalesinde gol aradı. İlker Ataseven’le net pozisyonlar bulan temsilcimiz, aradığı golü bulamadı. Öte yandan Muğlaspor’da geliştirdiği konta ataklarla Velimeşespor kalesinde tehlikeli anlar yaşattı. Emre Gemici ve Berkay Günay ile Velimeşespor kalesinde gol arayan Muğlaspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında temsilcimiz Velimeşespor, kontrollü bir oyun sergiledi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Velimeşespor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı ve 5 maçlık aranın ardından ilk defa galibiyetle tanıştı. Temsilcimiz Ergene Velimeşespor Türkiye 3. Ligi’nde en son deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon takımını 2-0’la geçerek, galibiyet elde etmişti. Temsilcimiz aldığı bu sonuçla birlikte 2. Galibiyetini elde ederken, 3 puanı yine deplasman maçında alabildi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ