Son Yolculuğunda Hemşehrileri Yalnız Bırakmadı

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna on binlerce kişi tarafından uğurlanırken, Çerkezköy'de yaşayan Bulgaristan'lı hemşehrileri Cep Herkülü Süleymano?

GÜNDEM 19.11.2017 20:14:00 0
Son Yolculuğunda Hemşehrileri Yalnız Bırakmadı

Çerkezköyde, Şevket Halimoğlu, Rafet Sezgin, Rasim Mutlu, Nevzat Akıncı, Hüseyin Mutlu eski milli halterci Süleymanoğlu’nu son yolculuğuna uğurlarken, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.

CENAZE TÖRENİNE KATILDILAR

 

Olimpiyatlarda, Türkiye’ye güreş dışında ilk defa altın madalya kazandıran milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dün Süleymanoğlu için Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınırken, milli halterciyi Çerkezköy'de yaşayan Bulgaristan'lı hemşehrileri de yalnız bırakmadı. Çerkezköy de yaşayan Şevket Halimoğlu, Rafet Sezgin, Rasim Mutlu, Nevzat Akıncı, Hüseyin Mutlu milli halterci için düzenlenen cenaze törenine katıldı. Burada ailesine de baş sağlığı dileğinde bulunan soydaşları, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’nun hiçbir zaman unutulmayacağını da belirtti.

 

 

TOPRAĞA VERİLDİ

 

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ