Tekirdağspor Beraberliğe Razı Oldu

Namık Kemal Stadyumu'nun zemin çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte uzun bir aradan sonra kendi evinde bir karşılaşmaya çıkan Tekirdağspor, Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR 19.11.2017 20:00:00 0
Tekirdağspor Beraberliğe Razı Oldu

 

Mehmet Terece, Adnan Akbulut ve Eren Özçelik’in yönettiği karşılaşmaya; Onur, Samet, Emre Alan, Emre Kars, İbrahim, Yunus, Mert, Rıza, Nurullah, Aykut, Vedat, onbiri ile başlayan temsilcimiz Tekirdağspor karşılaşmaya hızlı başladı. Ligde geçirdiği sıkıntılı günler nedeniyle ‘Mutlak Galibiyet’ parolası ile maça çıkan temsilcimiz geliştirdiği organize ataklarla rakip kalede gol aradı.

 

PENALTIYI KALECİ KURTARDI

 

Aykut ve  Vedat ile etkili ataklar geliştiren temsilcimiz, Sultanbeylispor’u kendi sahasına hapsederken aradığı golü de 20. Dakikada buldu. 20'nci dakikada Nurullah’ın düşürülmesiyle Tekirdağspor serbest vuruş kazandı. Vedat, kullandığı serbest vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. Golden sonra kalemizde etkili olmaya başlayan Sultanbeyli Belediyespor, Tekirdağspor’a zor anlar yaşattı. Rakibin birçok atağı defansın yerinde müdahalesi ile kesilirken, 43. Dakikada Sultanbeyli Belediyespor oyuncusu Fatih’in ceza sahası içerisinde düşürülmesi ile rakip penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak üzere topun başına Hakan geçti. Kalecimiz Onur’un penaltıyı kurtarmasıyla büyük bir tehlikeyi atlatan temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 

İKİNCİ YARININ BAŞINDA GOL YEDİK

 

İlk yarıyı önde bitiren temsilcimiz karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında gol yedi. 45'inci dakikada ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Anıl’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1. İkinci yarının hemen başında yediği golle morali dağılan temsilcimiz, rakip kalede etkili olamadı. Sultanbeyli, Belediyespor kalemizde etkili olurken, 65'inci dakikada İbrahim'in ceza sahasına kadar getirdiği top Ünal’ın vuruşuyla auta çıktı. Bu dakikadan sonra karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz 1 puana razı oldu. Namık Kemal Stadyumu’nda uzun bir aradan sonra ilk kez oynayan temsilcimiz, ilk maçında 1-1’lik beraberlikle yetindi. Türkiye 3. Lig 3. Grup’ta sıkıntılı günler yaşayan Tekirdağspor, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL