Açılış Öncesi Düzenlenen Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, resmi açılış öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen kahvaltıda derneğin resmi aÃ?

GÜNDEM 19.11.2017 19:20:00 0
Açılış Öncesi Düzenlenen Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

 

‘’ÇERKEZKÖYLÜLERİN SIKINTISI BİZİM SIKINTIMIZ’’

 

Kahvaltıda bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ercan Yılmaz, Çerkezköy’de Sivaslılar olarak bir çatı altında birleşmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz; ‘’Bizler Anadolu’nun güzide ili olan Sivas’ı temsilen bu güzellikleri Çerkezköy’de yaşıyoruz. Çerkezköy’de bulunan hemşehrilerimizin ve Çerkezköylülerin sıkıntısı bizim sıkıntımız, neşeleri de neşemiz olsun istiyoruz. Bunun içinde çok çalışmamız gerekiyor. Hemşehrilerimizin bütün sıkıntılarını bileceğiz, bilmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

17 ARALIK’TA AÇILIYOR

 

Resmi açılış tarihinden önce derneğe üye kayıtlarının başladığını da sözlerine ekleyen Yılmaz;“Çevremizdeki hemşerilerimize ulaşmayı istiyoruz. Derneğimizin birçok hedefi vardır. Bu hedeflere ulaşmak için birkaç haftadır bir araya gelip sorunları nasıl çözebiliriz, neler yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Derneğimiz Çerkezköy’deki derneklerden farklı olacak. Bu farkı Çerkezköy’ü yönetenler, ileri gelenler göreceklerdir. Bir olacağız, birlikte yürüyeceğiz. Hep birlikte çalışacağız. 17 Aralık günü derneğimizin resmi açılışı olacaktır. Bütün hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.  Ardından konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Gazeteci Şaban Kardeş, yaptığı konuşma ile dernek üyelerinden alkış aldı. Kardeş; Sivas’ın Şarkışla ilçesinde doğup büyüyen merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu’na ithafen yaptığı konuşmada, merhum liderin ülkemiz için çok önemli ve saygıdeğer bir insan olduğunu belirterek, sevgi ve rahmetle andığını ifade etti. Konuşmaların tamamlanmasının ardından kahvaltıya geçildi. Kahvaltıdan sonra dernek üyeleri tek tek kendilerini tanıttılar.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ