Öğrencilerin Davetini Geri Çevirmedi

Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından 'Meslek Tanıtım Günlerine' davet edilen Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, onların isteğini geri çevirmedi ve etkinliğe katıldı

GÜNDEM 19.11.2017 17:54:00 0
Öğrencilerin Davetini Geri Çevirmedi

Etkinlikte okul müdürü Ahmet Coşan'dan bilgi alan Kaymakam Yurt, öğrencilerin meslekleri doğrudan o mesleği icra eden kişilerden öğrenmelerinin önemli olduğunu söyledi.

 

‘’HANGİ MESLEK SEÇİLİRSE SEÇİLSİN EN İYİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIN’’

 

24 Yıllık Kaymakamlık hayatında bilgi ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaşan Yurt, mesleğini çok sevdiğini belirtti. Herkesin istek ve kabiliyetine uygun mesleğe sahip olmasının asıl olmakla birlikte bunun her zaman mümkün olmadığını ifade eden Kaymakam Yurt; ‘’Hangi meslek seçilirse seçilsin sonuçta en iyisi olmanın gayreti içine girilmesi gerekli’’ dedi. Öğrencilere günümüz ve geleceği iyi takip etmeleri ve iyi öngörüde bulunmalarını isteyen Kaymakam Yurt kendi işini kurma yoluna gitmenin en iyisi olduğunu, insanın kendisini kendi işinde daha iyi geliştirebileceğini ifade etti. Kaymakamlık mesleğini de öğrencilere öneren Yurt bu meslekte en önemli hususun insanı ve ülkesini sevmek ve insan ilişkilerini iyi tutmak olduğunu belirtti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam öğle yemeğini öğrencilerle yedikten sonra öğrencilere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.  

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ