Başkan Albayrak'tan Tekirdağspor'a Tatlı Ziyaret

Türkiye 3. Lig 3. Grup'ta mücadelesini sürdüren Tekirdağspor'da Sultanbeylispor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

SPOR 17.11.2017 14:00:00 0
Başkan Albayrak

Antrenmanlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağspor’a dün dürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağspor’u antrenmanlarında ziyaret ederek kendilerine baklava ikram etti.

 

 

‘’BÜTÜN DUALARIM SİZİNLE’’

 

Başkan Kadir Albayrak’ın kulübe gerçekleştirdiği ziyarette Tekirdağ Spor Kulübü Başkanı Turgay Kartaldoğan ve Teknik Direktör Ali Nail Durmuş da yer aldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Albayrak, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Atatürk'ün sevgisine günden güne artan bir ihtiyaç var. Onun için sizlerin Atatürk'e, milli günlere sahip çıkmanız beni mutlu etti. Ben hepinize başarılar diliyorum. Genç olmanız hepinize ayrı bir heyecan katıyor. Gelecek senelerde sporun bel kemiği olacağınıza inanıyorum. Pazar günü olacak maçı tüm Tekirdağlılar için almanızı istiyorum. Çünkü spor insanları bir araya getiren bir unsur. Bütün dualarım sizinle." dedi. Futbolcular ve teknik heyet de Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Pazar günü oynanacak olan maçı kazanmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti. 

 

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ