Albayrak'tan Tekirdağspor'a Destek Sözü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye 3. Lig'inde mücadele eden Temsilcimiz Tekirdağspor ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.

SPOR 16.11.2017 17:12:00 0
Albayrak

Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Albayrak, yoğun bir iş programının olduğunu ve imkanlar dahilinde Tekirdağspor’a yardım edeceğini söyledi.

 

Ligde zor bir süreçten geçen ve aldığı mağlubiyetlerle birlikte son sıralara kadar gerileyen Tekirdağspor; futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikteBaşkan Albayrak ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Tarihi Beşevler'de düzenlenen öğlen yemeğine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağspor Kulüp Başkanı Turgay Kartaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Tekirdağspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş ve Tekirdağsporlu futbolcular katıldı.

 

 

İMKANLAR DAHİLİNDE KULÜBE DESTEK SÖZÜ

 

Yoğun programı arasında Tekirdağspor'a vakit ayırarak futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, futbolcuları ve teknik heyeti geçtiğimiz hafta sonu aldıkları Adliyespor galibiyetinden dolayı tebrik etti. İmkânlar dâhilinde kulübe destek olacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, yönetime, teknik heyete ve futbolculara 2017-2018 sezonunda başarılar diledi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ