O Saldırıya Tutuklama Kararı Geldi

Edirne'nin Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tekin'e, ilçedeki eğlence mekanlarını sivil kıyafetle denetlerken yumruklu saldırıda bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'Ã

GÜNDEM 15.11.2017 16:37:00 0
O Saldırıya Tutuklama Kararı Geldi

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tekin, beraberindeki 2 polis memuruyla birlikte önceki gece, kapalı olması gereken saatte açık olan bir eğlence mekanında uygulamaya gitti. İçeride kimlik sorulması sırasında çıkan tartışmada, işyeri sahibi İslam A., oğlu Yavuz A. ve yeğeni Sefer A. ile çalışan Yaşar U., Emniyet Müdürü Mustafa Tekin ve yanındaki polislere yumruklu saldırıda bulundu. Olaydan sonra 4 şüpheli gözaltına alındı.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU


Şüpheliler, ifadelerinin ardından Uzunköprü Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden, işyeri çalışanı Yaşar U. savcılık ifadesinden sonra serbest bırakılırken, işyeri sahibi İslam A., oğlu Yavuz A. ve yeğeni Sefer A. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer taraftan, İlçe Emniyet Müdürü Tekin ve 2 polis, hastanedeki tedavilerin ardından taburcu olurken, Emniyet Müdürü Tekin, 1 ay 'iş göremez'  raporu aldı. İşyeri ise Uzunköprü Belediyesi tarafından mühürlendi. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ