Soğuk Havaya Rağmen Konser Alanını Doldurdular

14 Kasım Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Alternatif Rock müziğinin başarılı temsilcilerinden Zakkum, Hayrabolulu hayranlarıyla buluştu.

KÜLTÜR SANAT 15.11.2017 14:58:00 0
Soğuk Havaya Rağmen Konser Alanını Doldurdular

Akşam saatlerinde düzenlenen konsere soğuk havaya rağmen katılımın yoğun olduğu gözlemlenirken, Hayrabolulu vatandaşlar unutamayacağı bir gece yaşadılar.

 

 

EN SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

 

Hayrabolu Belediye Parkı’nda düzenlenen konserde Alternatif Rock müziğin başarılı temsilcilerinden Zakkum, en sevilen şarkılarını Hayrabolulu vatandaşlar için seslendirdi. Başarılı sahne performansı ile konsere katılanlardan yoğun alkış alan Zakkum soğuk havada şarkılarıyla, Hayraboluluların içini ısıttı. Konser sırasında çiçek takdimi için sahneye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prf. Dr. Tamer Dodurka, Hayrabolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Dodurka, Kültür Sanat etkinliklerinin devam edeceğini de belirtti. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da verdikleri desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Çiçek takdiminin ardından konser kaldığı yerden devam ederken, Zakkum grubu da en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından vatandaşlar mutlu bir şekilde konser alanından ayrıldılar.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ