Malkara'nın Genel Sorunları Görüşüldü

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda STK Başkanları ve Temsilcileri ile gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

GÜNDEM 14.11.2017 18:10:00 0
Malkara

Gerçekleşen toplantıda Malkara’nın genel sorunları konuşulurken, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara’yı geliştirmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

 

“BURADA HEPİMİZİN ORTAK BİR AMACI VAR”

 

Gerçekleştirilen toplantıya; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile basın mensupları da yer aldı. İstişare Toplantısında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara'nın genel sorunları ve sıkıntılarını konuşacağımız bir toplantı olacak. Burada hepimizin ortak bir amacı var. Değişik meslek gruplarını ve farklı siyasi görüşleri temsil ediyoruz. Hepimizin ortak amacı Malkara'ya yeni değerler katabilmek. Malkara'da yaşayan hemşerilerimize nasıl daha faydalı oluruz, Malkara'yı nasıl geliştiririz, nasıl büyütürüz bunun peşinde koşuyoruz. Ben hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Toplantıda sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ayrı ayrı söz alarak görüşlerini önerilerini ve sorularını geçici olarak kurulan komisyonda yer alan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'e ileterek fikir alışverişinde bulundular.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL