Potanın Perileri Dolu Dizgin İlerliyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Yalova Vip Gençlik takımını 59-56'lık skorl

SPOR 14.11.2017 15:47:00 0
Potanın Perileri Dolu Dizgin İlerliyor

Ligde 7 haftanın geride kalmasının ardından kendi evinde aldığı galibiyetle 3’te 3 yapan Edirneli periler, ligde 7. Sıraya yükseldi.

 

 

MOLLY SCHLEMER MAÇIN EN SKORER İSMİ OLDU

 

Edirne Belediyesi Edirnespor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 7. Hafta karşılaşmasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda Yalova Vip Gençlik takımını ağırladı. Karşılaşmadan 59-56’lık skorla galip ayrılan Edirne temsilcisinde karşılaşmanın en skorer ismi 27 sayı ile Molly Schlemer oldu. Aldığı bu galibiyetin ardından ligde 7. Sıraya kadar yükselen Edirneli Periler, üst üste 3. Galibiyetini aldı. Karşılaşma boyunca taraftar desteğini de arkasına alan Edirne Belediyesi Edirnespor, maç sonunda galibiyeti taraftarlarına hediye ettiklerini belirterek teşekkür ettiler. Maç sonunda yönetim kurulu üyeleri ile de galibiyet selfie’si yapmayı ihmal etmeyen periler, dolu dizgin ilerlemeye devam ediyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ