Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Şarköy'deki bir çocuk parkında duyarsız vatandaşlar tarafından masa üzerinde bırakılan içki ve kola şişeleri, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

GÜNDEM 13.11.2017 17:14:00 0
Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Masa üzerine bırakılan çöplerle ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar; ‘’Çocuklarımızın oyunlar oynadığı parkta bu iğrenç görüntüyü görmek istemiyoruz. Bunu yapan insan olamaz. Burada hep birlikte yaşıyoruz. İnsanların biraz daha duyarlı olması gerekiyor’’ yorumlarını  dile getirdiler.

 

‘’ÇOCUKLARIMIZ BU İĞRENÇ GÖRÜNTÜYÜ GÖRMEK ZORUNDA DEĞİL’’

 

Şarköy’de bir çocuk parkına gece gelen vatandaşlar tarafından masa üzerine bırakılan çöpler vatandaşların tepkisine neden oldu. Çocuklarını oyun oynamak için getirdikleri parkta, bu tür görüntülerin kötü örnek oluşturacağını ifade eden vatandaşlar, insanların biraz daha duyarlı olması gerektiğini ifade ettiler. Vatandaşlar; ‘’Bunu yapan insan olamaz. Bunu hep yapıyorlar maalesef. Elleri çöp kutusuna varmıyor. Yarında oraya oturmaya geleceksin. Nasıl bırakırsan öyle bulursun. Görgü gelenekleri bu kadar’’ yorumunda bulundular. Masa üstlerinde çöplerin olduğu fotoğrafı paylaşan Şarköy Belediyesi de, vatandaşların duyarlı olmasını istedi. Şarköy Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda; ‘’ Çocuklarımızın eğlence alanında bu görüntüyü görmek çocuklara ve çevreye ne kadar değer verdiğinizin resmidir kola içen arkadaşlar’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ