Tekirdağspor Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye 3. Lig 3. Grup'ta mücadelesini sürdüren ve ligde 11 haftanın geride kalmasının ardından düşme hattına kadar gerileyen Kırklarelispor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Adliyesporâ€??

SPOR 13.11.2017 15:46:00 0
Tekirdağspor Rahat Bir Nefes Aldı

ADLİYESPOR GOLLE BAŞLADI

 

Ankara Ostim Stadyumu’nda düşme hattında bulunan Adliyespor ile karşılaşan temsilcimiz Tekirdağspor rakibini 2-1 devirerek rahat bir nefes aldı. Karşılaşmaya; 35 Onur Muhammet Parlar, 4 Samet Önger, 25 Emre Kars, 77 Nurullah Serbest, 3 Mert Yıldız, 7 İbrahim Can Köse, 20 Ünal Avcı, 23 Yunus İlgen, 69 Emre Alan, 17 Aykut Çakay, 59 Tarkan Hanci on biri ile başlayan temsilcimiz, karşılaşmanın henüz 2. Dakikasında Ali Aydemir’in ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü. Yediği golün ardından karşılaşmaya daha istekli bir şekilde devam eden temsilcimiz rakip kaleye yüklenerek, gol arayışına girdi. Aradığı golü ilk yarıda bulamayan temsilcimiz, Teknik Direktör Ali Nail Durmuş’un devreye girmesiyle ikinci yarıya değişiklikle başladı.

 

İKİNCİ YARIYA DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında organize ataklarla rakip kaleye yüklenen temsilcimiz Tekirdağspor, yapılan değişikliklerin ardından daha istekli ve hırslı mücadele ortaya koydu. Rakip kaleye yüklenen temsilcimiz aradığı golü ikinci yarı oyuna giren Mücahit Özkul’un ayağından buldu. Karşılaşmanın 75. Dakikasında hücum eden temsilcimiz Özkul’un düzgün vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve karşılaşmada eşitliği sağladı (1-1). Golün ardından ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor 89. Dakikada İbrahim Can Köse’nin ayağından bir gol daha buldu ve karşılaşmayı da 2-1 üstünlükle tamamladı. Alınan bu sonuçların ardından düşme hattında bulunan temsilcimiz puanını 13 yaptı ve 11. Sıraya kadar yükseldi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ali Nail Durmuş; ‘’Kolay maçı zora soktuk. Oyuncularım yaşayarak öğreniyorlar. Bugün hak edilen bir galibiyet aldık. Kutluyorum sizi takımım. Sonunda Namık Kemal stadına, evimize kavuşuyoruz bu hafta. Çok mutluyum. Aldığımız galibiyetle inşallah daha iyi günleri de göreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL