Atamız İçin Yarıştılar

Tekirdağ Yelken İl Temsilciliği programında bulunan Ata´yı Anma ve Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nde gerçekleştirildi.

SPOR 13.11.2017 15:39:00 0
Atamız İçin Yarıştılar

10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamında gerçekleştirilen yarışlarda, katılımcılar kıyasıya mücadele verdi.

 

 

KUVVETLİ RÜZGARA RAĞMEN MÜCADELELERİNİ SÜRDÜRDÜLER

 

10 Kasım'da hayatını kaybeden Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 13 Kasım'da düşman işgalinden kurtulan Tekirdağ için İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayanödül töreni sporcu, veliler, hakemler ve kulüp üyelerinin yoğun katılımı ile düzenlendi.

Kuvvetli rüzgara rağmen kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışlarda şu sonuçlar alındı;

Optimist genel klasman; birinci Cem Eren, ikinci Melek Pehlivanoğlu, üçüncü Ali Burak Ünal, dördüncü Erdeniz Gençoğlu ve beşinci de Ergün Deniz Zayım oldu. Optimist Kızlarda ise sonuçlar şu şekilde oluştu; birinci Melek Pehlivanoğlu olurken; Hande Sinem Bulut ikinci, Melike Neva Bostancı ise üçüncü oldu.Optimist junior’da yarışan Ergün Deniz Zayım birinci, Ege Gürdal İkinci, Melike Neva Bostancı üçüncü ve Birce Su Çoban dördüncü, Demir Yarapsan ise beşinci oldu. Optimist junior kızlar’da liderlik kürsüsüne Melike Neva Bostancı geçerken, Laser 4.7 genel klasmanda Zülal Alev Erkan birinci, Erdem Taşkoparan ise ikinci oldu. Laser 4.7 junıor’larda; Zülal Alev Erkan birincilik kürsüsüne geçti. Laser radıal genel klasmanda ise Mehmet Ata Erez birinci oldu.

 

Haber /  Şaban KARDEŞ