Malkara'ya Çevreci Tesis ödülü  

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İstanbul'da gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından ülke genelinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çevreci Tesis Ödül Töreni'

GÜNDEM 12.11.2017 19:54:00 0
Malkara

Törene; Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Üye Belediye Başkanları ve Temsilcileri, Organize Sanayi Bölge Başkanları, ödül kazanan firmaların yetkilileri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

Çevreci Tesis Ödül Töreninde açılış konuşmasını Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Malkara faaliyet gösteren ve Çevreci Tesis Ödülüne layık görülen Saros Hazır Beton İnşaat Madencilik San ve Tic. A.Ş. ile Nurdan Gıda Paz. Tic. ce San. Ltd. Şti. firma yetkililerine ödülleri Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından takdim edildi.

 

“GURUR VERİCİ”

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara'da faaliyet gösteren Saros Hazır Beton İnşaat Madencilik San. ve Tic. A.Ş. ile Nurdan Gıda Paz. Tic. ce San. Ltd. Şti. firmalarımızın ulusal çapta sağlık ve çevre bilinci ile hareket etmesi hemşerilerim adına bizler için gurur verici. Bu iki firmamızın çevreci üretimi kendilerine prensip edinerek, Çevreci Tesis Ödülüne layık olan siz değerli firmalarımızın kıymetli temsilcilerini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Çevreci Tesis Ödül Töreni belirlenen firma ve OSB temsilcilerine ödüllerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

 

Haber / Rüşa Elma