''Zararı Karşılanacak''

Geçtiğimiz günlerde, Hayrabolu ilçesine bağlı Susuzmüsellim Mahallesinde 12 büyükbaş hayvanı zehirlenerek telef olan vatandaşa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı.

GÜNDEM 12.11.2017 18:00:00 0

İlçe ziyaretleri kapsamında Hayrabolu’ya gelen Başkan Kadir Albayrak, hayvanları zehirlenerek, telef olan İrfan Akın’a, zararının karşılanacağını söyledi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, hayvanları telef olan vatandaşın zararının karşılanması için harekete geçti. Zehirlenme sebebinin belirlenmesi için örnekler laboratuvara gönderildi. Vatandaşın zararının en kısa sürede telafi edileceği bildirildi.

 

 

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN ZİYARET

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Susuzmüsellim Mahallesinde 12 büyükbaş hayvanı zehirlenerek telef olan İrfan Akın'ı ziyaret etti. Susuzmüsellim Mahallesi Muhtarı Ayhan Üver ile birlikte İrfan Akın'ı ziyaret eden Başkan Albayrak, İrfan Akın'a geçmiş olsun dileğinde bulundu. İrfan Akın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin gösterdiği hassasiyet ve yardımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti. Başkan Albayrak, ‘’İmkanlar dahilinde ne gerekiyorsa yapılacak. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olacağız. İnşallah bir daha böyle talihsiz bir olayın yaşanmaz. Tekrardan sizlere geçmiş olsun diliyorum’’ dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ