Şehit Dinçer Ersoy Kabri Başında Bir Kez Daha Anıldı

Güneydoğu şehitlerinden Şehit Dinçer Ersoy ebediyete intikal edişinin beşinci yılında ailesi ve Mülki amirleri'nin katılımıyla kabri başında bir kez daha anıldı.

GÜNDEM 10.11.2017 21:49:00 0
Şehit Dinçer Ersoy Kabri Başında Bir Kez Daha Anıldı

Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma programına Çerkezköy Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şehit Annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve Şehit Babası Mustafa Ersoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, şehidin adının verildiği Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Önder Ayaz ve öğrenciler de katıldı.

 

ŞEHİT ANNESİ: “OĞLUMUN 10 KASIM’DA ŞEHİT OLMASI SANKİ BU SEVGİNİN BİR GÖSTERGESİ”

 

Oğlunun Atatürk sevdalısı bir çocuk olduğunu ifade eden Şehit Annesi Nilüfer Hatun Ersoy, “Oğlumun 10 Kasım’da şehit olması sanki bu sevginin bir göstergesi. Hem gururluyuz hem de üzüntülüyüz. Ben bir evlat vatana feda ettim ama bir sürü evlat kazandım. Vatanımız sağ olsun” dedi. Şehidin öz geçmişinin ve “Şehitler Ölmez” şiirinin okunmasının ardından protokol üyeleri ve minik öğrenciler şehidin kabri başında dualar ettiler.

 

Haber / Ayşenur AYDIN

.