Öğrencilerden "Atatürk'e Saygı" Resim Sergisi

Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında Atatürk resimlerinden oluşan sergi açtılar.

GÜNDEM 10.11.2017 21:46:00 0
Öğrencilerden

ATATÜRK’E OLAN MİNNETTARLIKLARINI GÖSTERMEK İSTEDİLER

 

Resim öğretmeni İbrahim Küçükerdem yönetiminde yaklaşık bir aylık süreçte hazırlanan sergideki eserleri öğrenciler ekip çalışması şeklinde öğle arası ve teneffüslerde yaparken, resimleri ile Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi’nin Atatürk’e olan minnettarlığını ve saygısını göstermek istediklerini dile getirdiler.

 

ATATÜRK KARAKALEME ALINDI

 

Atatürk’ün fotoğrafları ve sözlerinin hedef edinildiği resimler; karakalem, renklendirilmiş karakalem ve sulu boya tekniği ile yapılırken toplam 18 Atatürk resmi Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yorumu ile yeniden hayat buldu.

 

SERGİNİN DEVAM EDECĞİ BELİRTİLDİ

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak tarafından açılışı yapılan serginin 17 Kasım tarihine kadar Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında, sonrasında da birer haftalık periyotlarla Tekira AVM ve Namık Kemal Üniversitesi’nde sergileneceğinin altı çizildi.

 

Haber /  Menşure KARDEŞ