"Elimizden Gelenin En İyisini Yapmakla Mükellefiz"

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Op.Dr.Cengiz Becerir'i ziyaret etti.

SİYASET 10.11.2017 21:40:00 0

“OLMAYA CİHANDA DEVLET BİR NEFES SIHHAT GİBİ”

 

Devlet halkının sağlığını muhafaza etmekle görevlidir diyen İl Başkanı Pehlivan; “İl Sağlık Müdürlüğüne atanmanız dolayısıyla tebrik ederim. Rabbim muvaffak eylesin.Çok önemli bir görev icra ediyorsunuz. Niçin önemlidir? Çünkü devlet halkının, can,mal,din,akıl,nesil emniyetini sağlamakla mukelleftir. Can ve akıl emniyeti sağlamak demek bunların sağlık açısından da emniyetini sağlamak demektir. Onun için sağlık kurumu milli eğitim kadar önemlidir. Ecdadın dediği gibi “ Olmaya cihanda devlet bir nefes sıhhat gibi” Bu önemli görevin ifasında muvaffakıyetler dilerim. Saadet partisi olarak genel merkez komisyonlarımız çalıştaylar yapmakta ve raporlar hazırlanmaktadır. Bu raporlar başta hükümet olmak üzere o işin muhataplarına ve kamuoyuna arz edilmekte. Biz de geçtiğimiz günlerde hazırlanan “şehir hastaneleri raporunu” size takdim etmek isteriz. Umarız faide vuku bulur. Tekrar hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 

“ELEŞTİRİ VE TAVSİYELERE AÇIĞIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Sağlık Müdürü Becerir; “Babamızın görevi dolayısıyla tüm memleketi dolaştık sayılır. Yıllardır da bu bölgede halkımızın sağlık sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Devlet büyüklerimiz bu görevi biz tevdi ettiler. Memleketimize hizmet etme fırsatı bulmakla müşerrefiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmakla mükellefiz. Görevimiz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Eleştiri ve tavsiyelere açığız. El birlik sorunların üstesinden gelme gayreti içinde olacağız. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Saadet Partisi genel Merkezinin hazırlamış olduğu “şehir hastaneleri raporu” takdimiyle son bulan ziyarette Saadet Partisi il Başkan yardımcıları Murat Vakitçi ve Oktay Çalışkan hazır bulundu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL