Meclis'te Gündem Maddeleri Görüşülüp Karara Bağlandı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) 2017 Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 9.11.2017 19:06:00 0
Meclis

Toplantıda gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, TESKİ'nin il genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirildi.

 

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'nın kapsamlı bir sunum gerçekleştirdiği toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Meclis Üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ'nin idari ve teknik personeli katıldı.

 

“TESKİ, TEKİRDAĞA FARKLI BİR ÇEHRE KAZANDIRMIŞTIR”

 

TESKİ Genel Kurul toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "TESKİ'nin 11 ilçemizde tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarını değerlendireceğiz. TESKİ, kurulduğu günden bu yana Tekirdağ'a farklı bir çehre kazandırmıştır. TESKİ Genel Müdürümüz, bizlere hizmet ve yatırımlarla ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek. Yarın 10 Kasım, Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayata gözlerini yummasının 79'uncu yılı. Ata'mızı ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anacağız. Kasım ayı Tekirdağ ve bütün Trakya için önemli bir aydır. Trakya Bölgesi'nin tamamı Kasım ayı içerisinde düşman işgalinden kurtulmuştur. " dedi.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ'nin kuruluşundan bugüne gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. Devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili de konuşan Başa, hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve toplantı burada noktalandı.

 

Haber: Menşure KARDEŞ