Kent Park'ta Son Viraj

11 ilçede hizmet ve yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy Kent Park projesini hayata geçiriyor.

GÜNDEM 8.11.2017 18:59:00 0
Kent Park

Yapılan çalışmaları incelemek üzere dün Çerkezköy’e gelen Başkan Kadir Albayrak, projenin eksiksiz bir şekilde tamamlanacağını ve Çerkezköy’ün modern görünümlü parka kavuşacağını söyledi. Öte yandan parkın tamamlanmasını dört gözle bekleyen Çerkezköylü vatandaşlar, gönül rahatlığı ile gezebileceği bir parka kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

 

 

ALBAYRAK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Bünyesinde barındırdığı 450 adet sanayi kuruluşu ile Türkiye ekonomisinin lokomotifi haline gelen Çerkezköy’de, yeşil alan çalışmaları da devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Fevzipaşa Mahallesi'nde 75 bin metrekare alana yapımı başlanan Kent Park’la birlikte vatandaşlar bir yeşil alana daha kavuşmuş olacak. Dün Kent Park çalışmalarını incelemek üzere Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, projenin durumu hakkında bilgi verdi. Bütün ihtiyaçların gözetilerek hazırlandığı projede hafriyat çalışmalarının ardından yağmursuyu, kanalizasyon ve içmesuyu hatları kurulacağını ifade eden Başkan Albayrak, ‘’Sert zemin kaplamaları ve koşu yolu kauçuk kaplamaları yapıldı. Tesviye edilen toprak zemine çim serildi ve fidan ' süs bitkileri dikildi. Ayrıca aydınlatma direkleri kuruldu’’ dedi. Başkan Albayrak, projesinin birinci etabının da Şubat 2018'de tamamlanacağını söyledi.

 

 

‘’ÇERKEZKÖYÜMÜZÜN EN BÜYÜK PARKI OLACAK’’

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte çalışmaların yerinde takip eden Başkan Albayrak, "Kentpark tamamlandığında Çerkezköy ilçemizin en büyük parkı olacak. Her yaştan ve her kesimden vatandaşlarımız güzel ve huzurlu bir ortamda vakit geçirme ve spor yapma imkânı bulacaklar. Projenin birinci ayağını yakın bir zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız. Çerkezköy'e hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ