'Çorlu'da Görev Yapıyor Olmaktan Büyük Mutluluk Duyuyorum''

Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na iade - i ziyarette bulundu.

GÜNDEM 8.11.2017 16:08:00 0

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başsavcı Yiğiter, Çorlu’da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ziyarette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Atilla Gaygusuzoğlu hazır bulundular.

 

‘’BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ’’

 

"Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Trakya'nın yükselen değeri ve Türkiye'nin sayılı odalarındandır" diyen Başsavcı Yiğiter; Çorlu'da görev yapıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hep birlikte el ele vererek daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

‘’ÇORLU TSO, TRAKYA'NIN EN ÖNEMLİ NOKTASINDA BULUNUYOR’’

 

Başsavcı Yiğiter'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Üye sayımız ile Trakya'nın konum olarak en önemli noktasında bulunuyoruz. Bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Bunun içinde diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişare halindeyiz" açıklamasında bulundu.     

         

‘’ÇORLU İÇİN YAPILAN HER TÜRLÜ PROJEYİ DESTEKLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ’’

 

Ziyarette konuşan Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu; "Dinamik yönetimimiz ile Odamız, bölgemizde hizmet veren bütün Sivil Toplum kuruluşları, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile her zaman birlikte hareket ederek, Çorlu için yapılan her türlü projeyi desteklemeye çalışmaktadır" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ