Yatak Odasında Yakaladığı Eşinin Sevgilisini, Bıçakla Öldürdü

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, işçilik yapan 37 yaşındaki Özkan E., iddiaya göre, yatak odasında eşi 39 yaşındaki Saadet E., ile birlikte yakaladığı 48 yaşındaki Ayhan K.'yı bıçaklaya

GÜNDEM 6.11.2017 17:41:00 0
Yatak Odasında Yakaladığı Eşinin Sevgilisini, Bıçakla Öldürdü

‘GECE VARDİYASINA GİDİYORUM’ DİYEREK EVDEN AYRILDI

 

Babaeski'de bir fabrikada işçi olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Özkan E., iddiaya göre, son zamanlarda eşinin kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Şüpheleri üzerine harekete geçen Özkan E. önceki akşam eşini takibe aldı. Özkan E. önceki gece "Gece vardiyasına gidiyorum" diyerek saat 20.00 sıralarında evinden ayrıldı. İşe gitmeyerek bir yerde gizlenen Özkan E. eve gelen olup olmadığını gözlemledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde eve bir erkeğin girdiğini gören Özkan E., bir süre bekledikten sonra anahtarı ile kapıyı açıp eve girdi. Doğruca yatak odasına yönelen Özkan E., eşini başka bir adamla yakaladı. Cinnet geçiren Özkan E., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşinin birlikte olduğu sevgilisi lokantacı Ayhan K.’yı bıçaklayarak öldürürken, hırsını alamayıp eşini de yaraladı.

 

GÖZALTINA ALINDI

 

Çığlıkları duyan komşuları polis ekiplerine durumu ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine emniyet güçleri ile birlikte 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen emniyet güçleri sinirli Özkan E.’yi güçlükle etkisiz hale getirip, gözaltına aldı. 112 Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan 48 yaşındaki Ayhan K., hayatını kaybederken işçi Özkan E.’nin eşi Saadet E.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL