Ertuğrul Mahallesi de Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi; Altınova, 100. Yıl, Çınarlı ve Aydoğdu Mahallesi'nden sonra Ertuğrul Mahallesi Muhtarlık binasını da yeniledi.

GÜNDEM 6.11.2017 16:17:00 0
Ertuğrul Mahallesi de Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Süleymanpaşa’da bulunan mevcut muhtarlıklarının eski olması nedeniyle yapılan yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Daha önce de 3 mahallede muhtarlık binasının yenilenmesinin ardından dün de yıkılan Ertuğrul Mahallesi Muhtarlık binasının yerine, yeni ve modern muhtarlık binası vinç yardımıyla yerine yerleştirildi.

 

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Mevcut muhtarlığın bulunduğu alanda hizmete başlayan kendine ait mutfağı ve tuvaleti olan, modüler yapıda, 21 metrekare alana sahip yeni muhtarlık binası ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice; “1994 senesinde Ertuğrul Mahallesi halkı beni muhtar olarak seçti. O günden bu güne 25. senem bitmek üzere. Muhtarlık binamız iyi durumda değildi. Bu güzel muhtarlık binasını yaptıkları için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel oldu. Yeni binamız Ertuğrul Mahallesi’ne hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

 “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ TESLİM EDİYORUZ”

 

Binanın montajının ardından Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Ertan Yenice’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Ertan ağabeyimizin binasını söz verdiğimiz gibi teslim ediyoruz. Süleymanpaşa’ya ve tüm Ertuğrul Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ