Gözyaşlarını tutamadı

Malkara'da, PKK'lı teröristlerin 2 yıl önce Diyarbakır'da şehit ettiği Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural adına düzenlenen futbol turnuvasının ödül törenine katılan anne Ürkiye Vural, gözyaÅ?

GÜNDEM 3.11.2017 17:37:00 0
Gözyaşlarını tutamadı

“ALLAH SİZLERİ DE VATANA, MİLLETE HAYIRLI BİR EVLAT OLMAYI NASİP ETSİN”

 

Malkara Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, 13 takım ve 116 sporcunun katıldığı '15 Temmuz Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Şehit Selim Vural Futbol Turnuvası' düzenlendi. Üç hafta süren turnuvada dereceye giren takımlar için okul bahçesinde düzenlenen ödül törenine Şehit Uzman Çavuş Selim Vural'ın annesi Ürkiye Vural ile ağabeyi Ramazan Vural da katıldı. Turnuvayı düzenleyen öğrencilere teşekkür etmek için kürsüye gelen şehit annesi Vural, "Düzenlediğiniz bu turnuva için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum sizlere yavrularım. Allah sizleri de vatana, millete hayırlı bir evlat olmayı nasip kısmet etsin. Ne diyeyim yavrum sizlere, sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Başka bir şey diyecek halim kalmadı" diyerek ağladı.

 

Törende dereceye giren takımlara ödülleri Ürkiye Vural, Ramazan Vural ve okul müdürü Mümin Lütfüoğlu verdi. Tören sonunda okul müdürü Lütfüoğlu, şehit annesi Vural'ın elini öperek çiçek verdi.

 

Haber / Gülay Yiğit Sezen