Protokol İmzalandı

Malkara Belediyesi tarafından kentte yapılması planlanan Çok Amaçlı Kapalı Pazar yeri protokolü imzalandı.

GÜNDEM 3.11.2017 16:07:00 0
Protokol İmzalandı

Protokol imza töreninde konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yer tesliminin ardından inşaatın başlayacağını ifade etti.

 

Protokol imza törenine; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Ahmet Nazif Balcı, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, banka müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

‘’MALKARA BELEDİYESİ'NİN ŞİMDİYE KADAR KENDİ BÜNYESİNDE YAPTIĞI EN BÜYÜK İHALE’’

 

Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri protokolü imzalanmasından önce Malkara Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Vekili Handan Beyli imza törenine katılanlara Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projesi hakkında detaylı teknik bilgiler verdi. Protokol imza töreninde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kapalı Pazar Yeri Malkara'nın uzun zamandır ihtiyacı olan bir projeydi. Biz de uzun zamandır üstünde mesai harcıyoruz. Hem bürokratik işlemler, hem projenin hazırlanması. Bu süreçte bize ciddi anlamda katkı verenler oldu. Ben burada sözleşme imzalanırken onlara bir kez de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Projeyi hazırlayan yüklenici firmaya, bize borçlanma yetkisini veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya ve İller Bankası'ndan bu projenin borçlandırılmasında yardımcı olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ediyorum. Tabi bazı meclis üyelerimiz ek bütçeye ret oyu kullanmışlardı. Ama sonuçta Malkara halkının ihtiyaçları doğrultusunda yapılan bir iş. Yüklenici firma da bizlerin gibi elini taşın altına koydu. Umuyorum kazasız belasız bitirmek nasip olur. Kısa bir zamanda da hafriyat başlayacak. Ondan sonra hava şartlarına göre, çalışma takvimine göre temel atma törenini hep birlikte gerçekleştireceğiz. Malkara Belediyesi'nin şimdiye kadar kendi bünyesinde yaptığı en büyük ihale. Bu yüzden Fen İşleri Müdürlüğümüz, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz, Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ve bu projede tüm emeği geçen personele teşekkür ediyorum. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projesi Malkaramıza hayırlı olsun.” dedi.

 

YER TESLİMİNİN ARDINDAN İNŞASINA BAŞLANACAK

 

İmza töreninde Malkara Belediyesi adına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Namık Kemal Yücel – Ali Ceyhan İnşaat Taahhüt Pvc Alüminyum Doğrama Madencilik Turizm Gıda Nak. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı adına Ali Ceyhan arasında Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri protokolü imzaları atıldı. Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içerisinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından yüklenici firma tarafından Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmalarına başlanacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ