Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

GÜNDEM 2.11.2017 14:16:00 0
Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Kasım ayı olağan meclis toplantısında alınan kararlar ise şöyle;

 

Belediye Meclisi ve İmar komisyonu eski üyesi Fatma Gürel'in istifası neticesinde boşalan imar komisyonu üyeliğine oybirliği ile Cemal Çiçek seçildi. Zabıta Müdürlüğü Belediye Emir ve Yasaklarına Dair Yönetmelik'te yapılması teklif edilen değişiklikler kabul edildi. Planlarda mezarlık alanı içerisinde yer alan ve mülkiyeti Çorlu Belediyesi'ne ait olan muhittin Mahallesi 279 ada 131 nolu parselin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne devri kararlaştırıldı. Çorlu Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanlığı ile Çorlu Belediyesi arasında yapılması planlanan 10 yıllık ortak projede, yapılacak protokol için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verilmesine karar verildi. İmar planı değişiklik talebi görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edilirken, imar komisyonu başkanı Nazmi Aydoğmuş tarafından sunulan ve 7 maddeden oluşan imar komisyonu raporu, komisyon görüşleri doğrultusunda karara bağlandı.

 

ÖNEMLİ BİR HAFTANIN GERİDE BIRAKILDIĞINA DEĞİNDİ

 

Meclis toplantısı bitiminde katılımcılara hitaben konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan gerek ülkemiz gerekse de şehrimiz için önemli bir haftanın geride bırakıldığına değindi. Başkan Baysan şehrimizde büyük bir coşku ve katılımla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 1 Kasım Çorlu'nun Kurtuluşu'nun 95. yıldönümü programlarına katılan ve söz konusu programlarda emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

 

Haber / Asiye Çift Şahin