Tümer, Çerkezköylüleri Kahkahasıyla Mest Etti

Çerkezköy Belediyesi'nin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında "Kadın Aklı Erkek Aklı" isimli tiyatro oyunu, ilk turnesini Çerkezköy'de gerçekleştirdi.

KÜLTÜR SANAT 1.11.2017 18:03:00 0
Tümer, Çerkezköylüleri Kahkahasıyla Mest Etti

Başarılı TV programcısı Saba Tümer’in de yer aldığı tiyatro oyununa Çerkezköylü tiyatroseverler yoğun ilgi gösterirken, salon dolup taştı. Çerkezköy’e ilk defa gelen ve yaşanan ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tümer, oyun sonunda seyircilerle selfie yaptı.

 

 

İLK TİYATRO DENEYİMİ

 

Türkiye'nin en iyi kahkaha atan kadın sunucuları arasında başı çeken ünlü sunucu Saba Tümer, Kadın Aklı, Erkek Adlı isimli oyunla da ilk tiyatro tecrübesini de yaşamış oldu. Yayınladığı TV programı ile büyük beğeni toplayan Saba Tümer oynadığı oyun ile de büyük alkış topladı. Savaş Özdural’ın hem oynayıp hem de yönettiği oyunda, ünlü televizyon sunucusu Saba Tümer’in yanı sıra Yosi Mizrahi, Aysun Metiner, Fatih Gülnar, Pelin Turancı ve İlker Güler rol aldı. Tiyatro Ak’la Kara oyuncuları tarafından sahnelenen olan oyun, Çerkezköylü tiyatro severlere eğlence dolu anlar yaşattı.  

 

SELFİE YAPTILAR

 

Çerkezköylü tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisini izlemeye gelenler arasında Belediye Başkanı Vahap Akay da vardı. İki perdelik komedi oyununda doyasıya eğlenen seyirciler, oyuncuları ayakta alkışladı. Oyun sonunda ise usta oyuncular Çerkezköylü tiyatro severler ile birlikte selfie yaptı. Usta oyuncuları tebrik eden Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin daha sonra oyunculara çiçek takdim etti.

TEŞEKKÜRLER ÇERKEZKÖY

 

Oyun sonunda seyircilerle selfie çektiren Saba Tümer, yaşanan yoğun ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, ‘’Kadın aklı erkek aklı oyunumuz ile ilk turnem Çerkezköy’deydi. Çok heyecanlandığım anlar oldu. Sizinle bir araya geldiğimi için çok mutluyum. Çok teşekkürler Çerkezköy’’ diyerek salona gelenlere teşekkürlerini iletti.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ