Dikkat! Veliköy'e 9 Buçuk Saat Elektrik Verilemeyecek

Çerkezköy Veliköy Mahallesi'nde Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılacak olan çalışmalardan dolayı, 9 buçuk saat elektrik verilemeyecek.

GÜNDEM 1.11.2017 17:53:00 0
Dikkat! Veliköy

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarafından yapılacak olan çalışmalar nedeniyle, yarın (3 Kasım Cuma Günü) Çerkezköy’ün Veliköy Mahallesi’nde 08:30-18:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek. Yaşanacak olan kesintilerden yaklaşık 120 abone etkilenecek.

 

TREDAŞ UYARDI

 

TREDAŞ elektrik kesintisinin yaşandığı bölgelerde ikamet eden vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için hatırlatmalarda bulundu. TREDAŞ tarafından yapılan açıklamada, abonelerin elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği söylendi. Ayrıca, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ