Konsere, Baysan-Ziynet Sali Düeti Damga Vurdu

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 94. Yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde, sevilen sanatçı Ziynet Sali sahne aldı.

KÜLTÜR SANAT 30.10.2017 18:30:00 0
Konsere, Baysan-Ziynet Sali Düeti Damga Vurdu

Çorlululara muhteşem bir gece yaşatan Türk Pop Müziğinin başarılı temsilcisi Ziynet Sali, söylediği şarkılarla alanda bulunan on binlerce vatandaşı coşturdu. Çiçek takdimi için sahneye davet edilen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’la da bir düet yapan Sali, Başkan Baysan’la birlikte ‘Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirdi.

 

‘’BUGÜN EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ’’

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda Ziynet Sali sahne aldı. 10 binlerce kişinin katıldığı konserde halkımız Cumhuriyetimizin 94. yılını coşkuyla kutladı. Konser alanında halka seslenen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın ülkemizi hasta adam olarak nitelendirdiği, bitmiş bir ülke olarak gördüğü ortamda halkıyla topyekün Kurtuluş Savaşı vermiş ve bundan tam 94 yıl önce cumhuriyetimizi kurarak bizlere hediye ve emanet etmiştir. Çanakkale Savaşları'ndan başlayarak yurdumuzun dört bir yanından gelen ve canları pahasına bu ülkenin bağımsızlığını ve cumhuriyetimizin kurulmasını sağlayan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, aziz şehit ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Bugün en büyük bayramımız" dedi.

10. YIL MARŞINI SESLENDİRDİ

 

Konuşmasının devamında Cumhuriyet Bayramı'nda Çorlu'da yavru vatan Kıbrıs'ın yetiştirdiği büyük değerlerden biri olan Ziynet Sali gibi bir sanatçıyı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu halkı adına sanatçıya çiçek takdim etti. Başkan Baysan daha sonra Ziynet Sali ile birlikte 10. yıl marşını seslendirdi.

 

İZMİR MARŞI İLE SONA ERDİ

 

Türk Pop Müziğinin başarılı temsilcilerinden olan Ziynet Sali yaklaşık 2 saat boyunca, konser alanında bulunan on binlerce vatandaşa unutamayacağı bir gece yaşatırken, Çorlu’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Sahnedeki hiç bitmeyen enerjisi ile konser alanını dolduran kalabalığı ısıtan Sali, havai fişek gösterisi eşliğinde İzmir Marşını seslendirdi. Kalabalık halk kitlesi Ziynet Sali konserinden memnun bir şekilde ayrılarak, evlerine döndüler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ