Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT'İN Üye Belediye Başkanları, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve personeline yönelik düzenlediği Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı, Türk

GÜNDEM 30.10.2017 18:27:00 0
Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Toplantının açılışında konuşan Trakyakent Birlik Müdürü, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, üyelerle bir arada bulunmaktan memnun olduğunu belirtti. Katılımcılara öncelikle Birlik Başkanı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın selamlarını ileten Birlik Müdürü Behçet Atlı, tüm üyelere ve personele katılımlarından dolayı teşekkür ederken, başarılı program temennisinde bulundu.

 

Açılış konuşmasında kürsüye gelen Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı’da programa katılımın yoğun olduğunu ve bunun olumlu bir durum olduğunu ifade ederek, eğitim çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yapıp farklı konu başlıkları altında programları sürdürebileceklerini vurguladı. Başkan Balkı, programın düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı ve tüm katılımcılara ilgileri için teşekkür etti.

 

Mevzuat Bilgilendirme Toplantısında konuşmacı olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü, Büyükşehir Belediyesi Müfettişi Dursun Öztürk ile Dönüşüm Profesyoneli, Doğal Terapiler ve Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk Otman yer aldı.

 

Programın birinci günü ilk oturumunda Kaynak geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü “5393 Sayılı Belediye Kanunu” konusuna yer verdi. Zülüflü, ikinci oturumda “Meclis ve Encümenin Çalışma Usul ve Esasları” konusu hakkında bilgiler verdi. Tek oturumdan oluşan ikinci günde Dönüşüm Profesyoneli, Doğal Terapiler ve Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk Otman “Stres Yönetimi” konusunda bilgilendirmede bulundu. Programın üçüncü ve son gününde ise yine tek oturumla, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Müfettişi Dursun Öztürk “Yerel Yönetimlerde Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik” konusunu katılımcılarla paylaştı.

 

Haber / Hüseyin Gökçeli