Emre Aydın Çerkezköy'de konser verdi

Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Emre Aydın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. Yıldönümü ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtarılışının 95. Yıldönümü

KÜLTÜR SANAT 29.10.2017 23:35:00 0
Emre Aydın Çerkezköy

 

 

Afilli Yalnızlık isimli ilk solo albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Emre Aydın,’Bu kez anladım’, ‘Soğuk Odalar’ isimli parçaları ile hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde yayınladığı ‘Beni Vurup Yerde Bırakma’ isimli şarkısı ile sevenlerini karşısına çıkan popçu Emre Aydın, Çerkezköy’de düzenlenen etkinlikte, hayranlarına konser verdi. Sanatçı Emre Aydın, on binlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte söylediği şarkılar ile hayranlarına unutamayacağı bir gece yaşattı.

‘’29 EKİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’’

Konserin sonuna doğru Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından sanatçı Emre Aydın’a çiçek takdim edildi. Burda konuşan Emre Aydın; ‘’Benim için çok önemli olan anlarda konuşamıyorum. Genellikle zaten çok iyi konuşamıyorum ama benim için çok önemli şeyler var. Mesela 29 Ekim benim için çok önemli. 15 yıldır çalışıyorum. 15 yıldır hemen hemen bütün 29 Ekimlerde sahne almışımdır. Almadıysam da en azından elimin altında sosyal medya var. Bişeyler yazmam gerekiyor. Çok heyecanlandığım için çok önemli olduğunu düşündüğüm için bir türlü içimden gelenleri tam olarak yazamıyorum. Dolayısıyla bir iki kelimeyle özetlemeye çalışıyorum benim için önemini. Burda olmamı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep şunu hatırlayın Cumhuriyetle ilgili kafanız karıştırıldığında. Evet böyle bir ihtimal var. Yıllardır oluyor bu. En azından kızlı erkekli burada şarkı söylüyoruz. Onu bir hatırlayın. Başka da çok bir şeye gerek kalmaz’’ diye konuştu. Ardından ‘Tam Dört Yıl Oldu’ isimli solo çalışmasını seslendiren Aydın, Çerkezköylü hayranlarına unutamayacağı bir gece yaşattı.

 

 

Haber:Hüseyin GÖKÇELİ