7 Adet Cumhuriyet Altını İle Ödüllendirildi

İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenen NAC İnternational Dünya Şampiyonasında Çerkezköyümüzü ve ülkemizi gururlandırarak, 800 sporcu arasından birinci olan Furkan Memiş, Çerkezköy Belediye B

SPOR 29.10.2017 17:41:00 0
7 Adet Cumhuriyet Altını İle Ödüllendirildi

26-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve 65 ülkeden 800 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda ülkemize ve Çerkezköyümüze aldığı birincilikle büyük bir gurur yaşatan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Furkan Memiş, 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.

 

ÇERKEZKÖY’Ü İTALYA’DA TEMSİL EDECEK

26-28 Mayıs tarihleri arasında İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen 65 ülkeden 800 sporcunun katıldığı NAC İnternational Dünya Şampiyonası’nda birinci olan Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Furkan Memiş, 24-27 Kasım tarihlerinde İtalya’nın San Marino kentinde düzenlenecek olan İFBB Olimpia Amateur Avrupa Şampiyonası’nda da Çerkezköy’ü ve Türkiye’yi temsil edeceğini kaydetti.

‘’ELDE ETTİĞİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU HEPİMİZİN GÖĞSÜNÜ KABARTTI’’

 

 Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Akay ise Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Dünya Şampiyonu sporcu Furkan Memiş’i 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Başkanımız Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Furkan Memiş’in elde ettiği dünya şampiyonluğu hepimizin göğsünü kabarttı. Kendisine bizlere yaşattığı bu gurur için teşekkür ediyor, Belediye Meclisimizin kararı doğrultusunda sporcumuzu 7 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendiriyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak Furkan Memiş’e bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceğiz” açıklamalarında bulundu. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı da hazır bulundu.

Haber / Şaban KARDEŞ