Çekimleri Çorlu ve Ergene'de Devam Ediyor

Çekimleri Çorlu ve Ergene'de devam eden ve muhtemelen 2018 yılı baharında tamamlanacak olan "AND; Geçmişin Bedeli" isimli kısa film dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi youtube üzerindeki fragmanları

KÜLTÜR SANAT 27.10.2017 18:02:00 0
Çekimleri Çorlu ve Ergene

Ümit Değirmenci’nin yönetmenliğini üstlendiği kısa filmde içleri vatan aşkıyla yanan, istiklalin ve alınacak bir intikam uğruna vazifelerine kendini adayanların hikayesini anlatıyor.

 

 

ÇEKİMLER ÇORLU VE ERGENE’DE DEVAM EDİYOR

 

Filmin ana karakterlerinden olan ve Kurmay Yüzbaşı Ertuğrul Altay rolünde izleyicinin karşısına çıkacak olan Haluk Yıs, gazetemize yapmış olduğu açıklamada, çekimlerin kısıtlı imkanlara rağmen devam ettiğini belirterek, güzel bir proje ile izleyicinin karşısına çıkacaklarını söyledi. Yıs; ‘’Çorlu ve Trakya’nın tanıtımını da yapacak olan bu filmde, vatan aşkıyla yanıp tutuşan ve intikam uğruna kendini adayanların hikayesi anlatılıyor. Çekimlerin tamamı Çorlu ve Ergene’de yapılıyor. Kısa filmimizin ilk fragmanı sosyal medyada bayağı ilgi gördü. Bu da bizi daha da heyecanlandırıyor. İnşallah 2018 Mart ayına kadar çekimlerimizi tamamlayacağız ve Trakya halkının karşısına güzel bir proje ile çıkacağız’’ açıklamalarında bulundu.

 

GENİŞ FRAGMAN 29 EKİM’DE

 

Film için yayınlanan ilk fragmanda yoğun bir ilgi gördüklerini ifade eden Yıs, 29 Ekim’de filmin geniş bir fragmanını yayınlayacaklarını da söyledi. Kısıtlı imkanlara rağmen güzel bir yapımla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlandıklarını da belirten Yıs, Trakya’nın tanıtımına yardımcı olacak film için de destek beklediklerini sözlerine ekledi.

 

DESTEK BEKLİYOR

 

Yönetmenliğini Ümit Değirmenci'nin yaptığı filmin ana karakter oyuncuları ise şu şekilde; Kurmay Yüzbaşı Ertuğrul Altay (Haluk YIS), Teğmen Kaan Gökbora (Ümit Değirmenci), Astsubay Kıdemli Üstçavuş Emirhan Yıldırım (Eren Yürük), Astsubay Üstçavuş Yavuz Karadayı (Efrahim Kurt), Astsubay Çavuş Gökhan Keskin (Mehmet Kaba), İstihbaratçı Astsubay Üstçavuş Kadir Sönmez (Buğra Kızılcık) ve İstihbaratçı Astsubay Üstçavuş Tarık Arslan (Gün Gözde). Filmin genel oyuncu kadrosu ise; Haluk Yıs, Kenan Serbest, Ümit Değirmenci, Berkay Bay, Eren Yürük, Efrahim Kurt, Mehmet Kaba, Nesim Mutlu, Berkant Cebeci, Yusuf Barut, Vesile Güneş, Buğra Kızılcık, Alkin Okur, Eray Yürük ve Bahar Can'dan oluşuyor. Çorlu Belediyesi ve Ergene Belediyesinin de sponsorluk anlamında destek verdiği proje, özel sektörde ki şirketlerden de destek bekliyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ