İhtiyaçları, Belediye Tarafından Karşılanıyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 2 yıl önce hayata geçirdiği yaşlılara yönelik evde bakım hizmeti ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

GÜNDEM 26.10.2017 18:25:00 0
İhtiyaçları, Belediye Tarafından Karşılanıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın destekleriyle 2015 yılının sonunda “Yeter ki senin yüzün gülsün” sloganıyla hayata geçirdiği Evde Bakım Hizmeti, 2 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

 

TÜM İHTİYAÇLAR SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NCE KARŞILANIYOR

 

65 yaş üzeri yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlar için başlatılan hizmette binlerce Süleymanpaşalı, Süleymanpaşa Belediyesi’nin varlığını yanında hissederken hizmet kapsamında bakıma muhtaç vatandaşların genel ev temizliğinden kişisel bakımlarına, hastaların yaşadıkları ortamların sağlık koşullarına uygun hale getirilmesinden Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi’nden her gün yemek tahsis edilmesine kadar tüm ihtiyaçlar Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerince gideriliyor. Süleymanpaşa Belediyesi çalışanı 2 hasta bakıcı, 2 temizlik görevlisi ve kişisel bakım uzmanının yer aldığı 2 ayrı ekip tamamen ücretsiz olarak vatandaşların yardımına koşarken sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olarak diğer belediyelere de örnek oluyor.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ