Aras, gazetecilerle bir araya geldi

Düzova Global İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aras düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğinde Çerkezköy ve Kapaklı da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GÜNDEM 26.10.2017 18:20:00 0
Aras, gazetecilerle bir araya geldi

Burada bir konuşma yapan Aras şu ifadeleri kullandı:   “Yerel basın Türkiye’de ciddi anlamda bir destek almıyor. Umarım kaymakamlıklarımız, belediyelerimiz, valiliklerimizde yerel basına desteklerini verir. Bu kahvaltı organizasyonunu biz Allah’a nasip ederse gelenekselleştireceğiz.

 

“BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK ATANACAĞIM”

 

Düzova Global İnşaat A.Ş ailesi olarak yapacağız. Ege Federasyonlar Birliğinin Genel Başkan Yardımcısı olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında görevim tebliğ edilecek. Orada da bir görüşmemiz olacak.

 

Dün şehit olan askerimiz içinde Allah rahmet eylesin diyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Memleketimizin 3 tarafı denizlerle kaplı, karaya bağlı olan bütün bölgelerimizde de savaş var. Memleketimizin gerek içerde gerek dışarıda Türkiye Cumhuriyetine düşman olan tüm emperyalist ülkelere karşı ciddi anlamda bir savaş veriyor. İyi veya kötü siyasi görüşü ne olursa olsun. İnsanları ötekileştirmeye yönelik bir siyaset değil de daha bütünleyici bir siyaset için umarım memleketimizin refahı ve huzuru için Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL