Tekirdağspor, Taraftarının Gönlünü Almak İstiyor

Sezona maddi sıkıntılar içerisinde başlayan Tekirdağspor, Türkiye 3. Lig 2. Grupta mücadelesini sürdürüyor.

SPOR 26.10.2017 17:57:00 0
Tekirdağspor, Taraftarının Gönlünü Almak İstiyor

Yaşanan maddi sıkıntılara rağmen, oynadığı futbolla, güçlü rakipleri karşısında mücadelesini sürdüren Tekirdağspor, 10. Hafta mücadelesinde Karacabey Birlikspor’a konuk olacak.

 

SEZONA İYİ BAŞLADI

 

Sezona maddi sıkıntılar içerisinde başlayan ve Türkiye 3. Lig’de güçlüklerle mücadelesini sürdüren Tekirdağspor oynadığı ilk 4 maçta aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Şanssız bir şekilde yaşanılan puan kayıpları ile birlikte ligin son sıralarına gerileyen Tekirdağspor, deplasmanda oynayacağı Karacabey Birlikspor karşısında 3 puan ile ayrılarak, üst sıralara tırmanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ve Tekirdağspor’un 3-2 kaybettiği Kızılcabölükspor maçında taraftarın yoğun tepkisine neden olan Tekirdağspor yönetimi, alacağı galibiyetle taraftarının gönlünü yeniden kazanmak istiyor.

 

  EMANETİMİZE SAHİP ÇIKAMADIK

Geçtiğimiz hafta oynanan Kızılcabölükspor maçında yoğun küfre uğrayan oyuncuları, Tekirdağspor Antrenörü Ali Nail Durmuş savundu. Yaşadığı maddi sıkıntılara rağmen onurlu ve güçlü bir şekilde mücadelesini sürdürdüklerini ifade eden Tekirdağspor antrenörü Ali Nail Durmuş; ‘’Futbol oyununda omuz omuza mücadele edenler bir nevi kardeştir. Birinin burnu kanasa takımın canı yanar. Yaşananlardan çok üzgünüm. Oyuncularım Tekirdağ sporun oyuncuları değil sadece, Tekirdağın misafirleri aynı zamanda ve o çocukların anneleri babaları eşleri yani aileleri bize ve Tekirdağ’a emanet ediyorlar sevdiklerini. Biz maalesef sahip çıkamadık. Çok üzgünüm. Biz çok badire atlattık. Bunu da elbirliği ile aşacağız ve biliyorum ki gerçek Tekirdağlı ve Tekirdağsporlular daima yanımızda. Allaha emanet olun’’ dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER