Yurdakul: ''Vatan Görevi Kutsaldır''

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki akşam saat 20.00'de Belediye Kapalı Düğün Salonu'nda vatan görevi için askere giden gençler için düzenlenen asker gecesine katıldı.

GÜNDEM 25.10.2017 19:16:00 0
Yurdakul:

Başkan Yurdakul, asker gecesinde gençlere hitaben yaptığı konuşmada vatan görevinin kutsal bir görev olduğunu söyledi ve hayırlı tezkereler diledi.


Asker gecesinde, Malkara belediye başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, asker aileleri, yakınları ve arkadaşları katıldı.

 

HAYIRLI TEZKERELER DİLEDİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Değerli hemşerilerim bu gece genç kardeşlerimizi vatani görevlerini yapmak üzere uğurluyoruz. Umuyorum ki en kısa zamanda sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde vatani görevlerini yapıp ailelerinin yanlarına geri dönecekler. Vatan borcunu kendilerine yakışan bir şekilde yerine getirecekler. Vatan görevi kutsal bir görevdir ve her Türk çocuğu bu vatan görevini severek yapacaktır. Bu genç kardeşlerimizde vatan görevlerini severek en iyi şekilde yapacaklardır. Allah yollarını açık etsin. Görevlerinde başarılar diliyorum. Görevlerini en iyi şekilde yapacaklarından şüphemiz yok. Şimdiden ailelerine ve sevdiklerine Allah kavuştursun hayırlı tezkereler diliyorum” dedi. Başkan Yurdakul askere giden gençlerle birlikte halay çekti. Gece boyunca gençler yakınlarıyla doyasıya gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN