Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kapaklı'da da Ölümsüzleşecek

15 Temmuz 2016'da yaşanan kanlı darbe girişimi sırasında, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in Anıtı Kapaklı'ya dikilecek.

GÜNDEM 25.10.2017 17:55:00 0
Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kapaklı

ZEMİN ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk mahallesindeki 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanına yapılacak olan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Anıtının zeminlerinde yapım çalışmalarına başlandı.

 

‘’ŞEHİDİMİZİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEĞİZ’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında ''15 Temmuz ülkemiz için bir kara gündür. Yıllardır demokrasiyi, Cumhuriyet’in temelini savunmuş bireyler olarak, 15 Temmuz Şehitleri hatıra Ormanına Şehit Astsubayımız Ömer Halisdemir'in Anıtını yaparak şehidimizi ölümsüzleştireceğiz. Hepimizin Cumhuriyet’e ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir bize bunu gösterdi. Şunu anlıyoruz ki; büyük Atatürk’ün yolundan gitmeliyiz. Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı kalmalıyız. Demokrasi olduğu sürece var olduğumuzu asla unutmayacağız”dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ