21 Milyon TL'lik Yatırım Yapılacak

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli bölgesinde hizmet veren Trakya Elektrik Dağıtım Şirketi, sorumluluk bölgesinde 21 Milyon TL'lik aydınlatma çalışmasını hayata geçireceğini açıkladı.

GÜNDEM 25.10.2017 17:16:00 0
21 Milyon TL

TRAKYA’DA 21 MİLYON TL TUTARINDA 89 BİN ARMATÜR DEĞİŞTİRİLECEK

TREDAŞ, şirketler grubu yayınladığı açıklamada, 2017 yıl sonuna kadar 16 bin armatürü yenisi ile değiştireceğini belirtti. Trakya Bölgesi’nde hizmet veren şirket 2018 yıl sonuna kadar ise Trakya genelinde toplam 89 bin armatürü yenisi ile değiştireceğini açıkladı. Bu kapsamda, TREDAŞ faaliyet alanında yer alan tüm aydınlatma armatürlerinin yarısından fazlası değişmiş olacak. Yapılan bilgilendirmede, yanan ve eski armatürler de verimli, teknolojik ve daha uzun ömürlü olan yeni tip armatürler ile değiştirileceği ifade edildi.

 

12 SEPETLİ ARAÇ, 80 KİŞİLİK EKİP 7 GÜN 24 SAAT SADECE ARMATÜR TAKACAK

 

TREDAŞ tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ‘‘Daha Aydınlık Bir Trakya, Daha Aydınlık Bir Gelecek” sloganıyla yola çıkan TREDAŞ, şehirlerin ve köylerin aydınlatma çalışmaları kapsamında tüm imkanlarıyla seferber oldu. 12 sepetli araç, 80 kişilik bir ekiple 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat boyunca armatür değiştirerek Trakya’nın daha aydınlık hale gelmesi için çalışacak’’ denildi.

 

Haber / Ruşa ELMA