Temel atma töreni yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde yapacağı Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temel atma töreni yapıldı.

GÜNDEM 24.10.2017 21:40:00 0
Temel atma töreni yapıldı

Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Baş, çeşitli bürokratlar, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. 

 

“HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Albayrak şunları sıraladı "5 ana vizyonu olan böyle bir şehirde hizmet yapmanın da gururu içindeyiz. Tarım ve hayvancılık, turizm, sanayi, lojistik ve üniversite vizyonu olan bir kentte hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. Büyükşehir ve 11 ilçenin de sosyal demokrat belediyeleri olarak, yapılan hizmetlerin geleceğe dönük olduğu ve temellerin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösteriyor. Her gün bir açılış gerçekleşiyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Geçtiğimiz hafta Malkara'da çok büyük bir yatırım olan Malkara Et Kombina Tesisi'nin temelini gururla attık. Yakın bir zamanda uzun yıllar boyunca beklenen Toptancı Sebze ve Meyve Hali'nin temelini atacağız. Bu hizmetleri yaparken 3,5 yıl bitti. Bu süre içerisinde haksız eleştiriler yapıldı.

 

“BAŞKANIMLA BERABER 3,5 YILDIR ÇALIŞIYORUZ”

 

Her zaman söylüyorum, biz görevimizin başındayız. Ben İstanbul'un Kadir Abisi değil Tekirdağ'ın Kadir Abisiyim. 3,5 yıl içerisinde bu kadar büyük çapta, bu kadar çok projeyi hayata geçiren her kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun tebrik etmek gerekir. Bu hizmetler herkes için. Gelecek günler hepimiz için olacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanımla beraber 3,5 yıldır çalışıyoruz. Sayın başkanım Süleymanpaşa'da yaptığı hizmetlerin gururunu yaşıyor ve vatandaşların takdirini toplamak için çalışıyor. Ben Süleymanpaşa dahil olmak üzere 11 ilçedeki vatandaşların takdirini kazanmak için çalışıyorum.  3,5 yıl boyunca Süleymanpaşa için gecesini gündüzüne katan Sayın başkanıma ve bu kararla bizi buraya getiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir kentte sanat ta yapılacaktır, yol da yapılacaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi her zaman yanınızda olacaktır. Bugün burada temelini atacağımız tesisin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL