Çalışmaları yerinde incelediler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilk olarak Adnan Kahveci Parkı'nda başlatılan Kent Park Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNDEM 24.10.2017 21:39:00 0
Çalışmaları yerinde incelediler

2018 YILI SONUNDA HİZMETE AÇILMASI HEDEFLENİYOR

 

Kent Park Projesi kapsamında 1. Etap çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu, daha sonra da yaklaşık 106 bin metrekarelik alanda 2. Etap çalışmaları için harekete geçileceği ifade edildi.  Albayrak ve Akay daha sonra yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yaklaşık bir ay önce temeli atılan ve 27.6 milyon TL’lik yatırım kapsamında çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği projenin 2018 yılı sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılmasının hedeflendiği kaydedildi.

 

Çerkezköy’e yapılması planlanan Kültür Merkezi’nde incelemesinin ardından Başkan Albayrak Kızılpınar Mahallesi’ne gelerek, Kurs Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür Merkezi’ni ziyaret eden Albayrak, kursiyerlerin el sanatı çalışmalarını inceledi. Kursiyerlerin taleplerini dinleyen Albayrak, not aldı. Sonrasında kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Albayrak, incelemelerini tamamladıktan sonra Kurs Merkezi’nden ayrıldı.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL