Genç popçu izdihama yol açtı

Tekirdağ'da bir alışveriş merkezi düzenlediği etkinlikte, pop müziğinin genç isimlerinden Aleyna Tilki ile besteci aranjör Emrah Karaduman'ı Tekirdağlılarla buluşturdu.

KÜLTÜR SANAT 23.10.2017 18:30:00 0
Genç popçu izdihama yol açtı

 

’Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan Aleyna Tilki, TEKİRA AVM’de besteci aranjör Emrah Karaduman ile mini konser düzenledi. Aleyna Tilki’yi izlemeye gelen hayran kitlesi izdihama yol açtı. Merdiven boşlukları da dahil, AVM’nin tıklım tıklım dolduğu etkinlikte, imza töreni izdiham nedeniyle iptal edildi.

 

İMZA TÖRENİ İPTAL EDİLDİ

 

17 yaşındaki genç popçu Aleyna Tilki'yi dinlemeye gelenler yoğun izdihamdan dolayı alışveriş merkezinin salonunu doldururken, yer bulamayanlar ise hizmet dışı bırakılan yürüyen merdivenlerde topluluk oluşturdu. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hayranlarıyla buluştuğu mini konserde sevenlerini coşturdu. ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile konsere başlayan Aleyna Tilki, kendisine olan ilgiden memnun olduğunu ifade ederek, yaklaşık yarım saat sahnede kaldı. Yoğun izdihamın yaşandığı konserde herhangi bir aksilik çıkmaması için imza töreni de iptal edildi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ